Rozsdamentes szerkezetek

A Baukombi rozsdamentes szerkezetek kivitelezését is vállalja magas színvonalon, a megrendelők igényeire szabva. Természetesen ezen szerkezeti elemek készítésekor nem csak a tartósságra hanem a külalakara is ügyelünk, főként ha azokat jól látható területen helyezik el a későbbiekben.

Mik jellemzik a rozsdamentes szerkezeteket?

– A rozsdamentes szerkezetek, ill. azok anyagának lényege az időtállóság. Nem rozsdásodik és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

– Anyaguk: inox (szálcsiszolt, rozsdamentes acél)

– Ezen szerkezetek nagy előnye, hogy a későbbiek során sem igényelnek felületkezelést vagy festést, karbantartásuk egyszerű.

– Nem csak külső, de belső terek esetében is felhasználhatóak.

Rozsdamentes korlátok kivitelezése

– A rozsdamentes szerkezetek gyártásán, kivitelezésén belül vállaljuk rozsdamentes korlátok építését is. Ezen megbízások alkalmával szintén törekszünk eleget tenni ügyfeleink elvárásainak.

– Természetesen a korlátok elsősorban védő funkciót látnak el, de adott esetben nem hagyhatjuk figyelmen kívül esztétikai megjelenésüket sem, hogy ha azok díszítő szerepet is betöltenek.

– Beltéri korlátok esetében érdemes a tervezés során figyelembe venni a berendezések színeit, anyagait, formáit. Ugyanakkor nem fontos, hogy pontosan ugyanabból az anyagból készüljön a korlát és a lépcső kiegészítő alkatrészei. A különféle színeket, anyagokat bátran lehet kombinálni egymással.

A rozsdamentes szerkezetek, így a korlátok is kombinálhatóak pl. üveggel. Az üvegbetétes korlátokkal kifejezetten modern hatást érhetünk el.