Luxalon burkolatok

luxalon burkolatok

Az egyedi alumínium szerkezetek gyártása mellett LUXALON homlokzat burkolatok és álmennyezetek szerelésével is foglalkozunk.

Mik azok a Luxalon burkolatok?

– A LUXALON burkolatok a holland HUNTER DOUGLAS cég termékei, melyek egyes típusai Magyarországok is gyártásra kerülnek.

– Elemei kiválóan alkalmasak kül- és beltéri álmennyezetként, de homlokzati burkolatként is időtálló, remek megoldásnak bizonyulnak.

– Az általunk szerelt burkolat elemekre tíz év szavatosságot tudunk vállalni, nem pusztán azért, mert a termék anyaga megbízható alapanyag gyártótól származik, hanem azért is, mert a LUXALON burkolatok elemei többszörös minőség ellenőrzésen mennek keresztül.

– Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért a panelok az éppen szükséges panelhosszra készülnek, így küszöböljük ki a hulladék felesleges felhalmozódását.

Mit érdemes még tudni az általunk gyártott Luxalon burkolatok elemiről?

– Széles választékát kínáljuk a tömör homlokzati falfelületekre szerelhető sávos homlokzat burkolatoknak. A Luxalon burkolatok minden estben sajátos külsőt kölcsönöznek a különféleképpen kivitelezett épületeknek, pl. irodaházaknak.

– Amennyiben a burkolatot az épület külső arculatának megváltoztatására, felújítására használjuk, a munkálatok összekapcsolhatóak az utólagos hőszigetelés beépítésével is.

– A Luxalon burkolatok nagy teherbírásuk mellett még számos más előnyökkel is bírnak, hiszen egyenletesen sima, zárt felületet képeznek és önsúlyuk meglehetősen kicsi.

– Jellemzőjük, hogy gyorsan szerelhetőek, alkalmazásuk során a szerkezeteket nem éri nedvesedés. Amennyiben úgy adódik, könnyen megbonthatóak, visszahelyezhetőek, ill. utólag is készíthetőek.

– Bármilyen építészeti elvárásnak megfelelnek, a rugalmas tervezési lehetőségeknek, a kültéri Luxacote bevonatnak és a szabad szemmel észrevehetetlen rögzítési rendszernek köszönhetően.

A burkolatok gyártásával kapcsolatban keressen fel minket telefonon, e-mailen vagy honlapunkon keresztül a „Kapcsolat” menüpont alatt.