Alumínium szerkezetek

alumínium szerkezetek

A Baukombi széles termékkínálattal várja építészeti cégek, építészek, gyártók vagy akár egyéni ügyfelek felkeresését a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, telefonon vagy online.

Cégük saját műhelyében vállaljuk az alábbi alumínium szerkezetek gyártását:

– nyílászárók, üvegfalak szerkezetei

– egyedi tartószerkezetek belsőépítészeti gipszkartonokhoz és homlokzatburkolatokhoz

– egyéb épületlakatos szerkezetek

Mit érdemes tudni az általunk kivitelezett alumínium szerkezetek jellemzőiről?

– Az alumínium szerkezetek a modern építészet nagyszerű eszközei, amelyek alkalmazásával akár a legmerészebb ötletek is megvalósíthatóak.

– Az alumínium szerkezetek felhasználási területei sokfélék lehetnek: Bejárati ajtók, szélfogók, automata ajtók gyártása. Tetőablakok vagy télikertek kivitelezése. Áruházak, raktárak, ill. irodaházak nyílászáróinak gyártása.

– A függönyfalakat, ajtókat, ablakokat megrendelőnk egyedi igényei szerint „speciális” vasalattal (pl. kilincs, ajtócsukó, ablaknyitó, pánikzár, több pontos biztonsági zár stb.) is ellátjuk.

– Bármilyen, kereskedelmi forgalomban kapaható üveggel ellátjuk a nyílászárókat, legyen az matt, víztiszta vagy reflexiós üveg.

– A hatékonyabb hőszigetelés elérése érdekében akár háromrétegű üveggel is elláthatjuk a hőhídmentes profilokat.

Milyen rendszerek találhatóak még az alumínium szerkezetek kategóriáján belül?

Ajtó-ablak rendszerek

– Felhasználásuk az alábbi szempontoktól függ: Esztétika, funkcionalitás, hőszigetelés, behatolás elleni ellenállás, tűzvédelmi követelmények, füstmentesség.

– Közöttük megtalálhatóak a belső térelhatárolók építésére szolgáló, hőszigetelés nélküli rendszerek.

– Szerkezeteinkkel az alábbi nyitási megoldások valósíthatóak meg: Tolható, nyíló, bukó vagy forgatható ablakok.

– Az üvegtetők, felülvilágítók vagy télikertek esetében alkalmazható tetőtéri vagy kifelé nyíló ablakok.

Homlokzati rendszerek

– Üvegezett homlokzatok készítése az alábbi épülettípusoknál: Irodaházak, hotelek, hivatalok, sportcsarnokok, bankok, autószalonok stb.

– Ezen rendszerek nagyszerűen alkalmazhatóak térbeli és tető üvegezési szerkezetek kivitelezésekor. A cél a belső terek ideális megvilágítása, a megfelelő légkör kialakítása, valamint a komfortérzet megteremtése az épület használói számára.